болногледач в дома - гр. попово

Почасово или денонощно гледане на болни хора в домашни условия (мобилен хоспис)

грижи и цени
Предлагаме широка гама грижи за болни хора в домашни условия - от помощ в домакинството, без пряк ангажимент с болния човек до денонощно наблюдение от квалифицирана медицинска сестра.
Съдействаме и с осигуряването на необходимо оборудване (болнично легло/ проходилка/ тоалетен стол/ кислородна система и др.) според конкретния случай.
Посочените по-долу услуги и цени са ориентировъчни, тъй като състоянието на пациента, необходимостта от консумативи и оборудване, битовите условия и разстоянието за пътуване, могат да бъдат много различни.

Здравната каса не покрива този вид разходи.
Този пакет е подходящ избор за хора, които имат притеснения относно това чужд човек да се ангажира с болния им роднина и предпочитат лично да се грижат за него.

Докато те се грижат за болния, наетият домашен помощник може да ги отмени в домашни задължения като чистене, пазаруване, пускане на пералня и др. (но без готвене).

Графикът на работа на домашния помощник и съответно цената, се определят според конкретните изисквания, като за ориентир се приема цена от минимум 7 лв./час.
Този пакет включва всички грижи за болния, които не изискват медицинска квалификация: помощ при обличане и личен тоалет, смяна на памперси и бельо, даване на лекарства по график, наблюдение.

Този пакет не включва дейностите от пакет "Домашен помощник".

Услугата се предлага в следните варианти от време:
  • 4 часа дневно - минимум 25 лв./ден;
  • 8 часа дневно - минимум 50 лв./ден;
  • 24 часа - минимум 150 лв./ден.
През празнични и почивни дни няма оскъпяване. Няма изискване за минимален брой дни. При 24-часовата смяна се сменят двама различни болногледачи.
Този пакет включва квалифицирани медицински грижи за болния като наблюдение, помощ при затруднено хранене, поставяне на инжекции/ абокат/ система за вливания, почистване на рани и др. предписани процедури.

Този пакет не включва дейностите от пакет "Болногледач"., нито дейностите от пакет "Домашен помощник".

Услугата се предлага в следните варианти от време:
  • 4 часа дневно - минимум 30 лв./ден;
  • 8 часа дневно - минимум 60 лв./ден;
  • 24 часа - минимум 180 лв./ден.
През празнични и почивни дни няма оскъпяване. Няма изискване за минимален брой дни. При 24-часовата смяна се сменят две различни медицински сестри.

Ако пациента не се нуждае от постоянно наблюдение и ако предписаните медицински манипулации са малко на брой, не забравяйте, че предлагаме услугата сестрински манипулации в дома, където заплащате само единичната манипулация.
екип
Ние ще ви предложим наши служители за вида грижа, който търсите, след първоначално посещение от наш консултант.

Консултантът ще се запознае със състоянието на пациента и с вашите изисквания. След това ще ви предложи досиетата на наши служители.

За да можете и вие да направите най-добра преценка, предлагаме да ползвате избрания служител за един ден (който се заплаща). Ако сте доволни, ще подпишем договор за по-нататъшното ползване на нашите услуги. Ако не сте доволни или имате някакви притеснения, или друго, можете да се откажете, без да дължите каквито и да е обяснения.
отговорност
Присъствието на чужд човек в дома ви, винаги създава поводи за безпокойство. За да ограничим тези поводи до минимум, сме предприели следните мерки:
  • след първоначалния пробен ден, сключваме договор, в който е написано с имена и ЕГН, кой ще посещава вашия дом и при какви условия;
  • ако желаете, към договора можем да прикрепим приемо-предавателен протокол, със снимки, на вещите в дома ви;
  • можете да сложите видео камера в стаята на пациента, както и в останалите стаи (след подписването на съответните декларации за лични данни).

Тук можете да видите нашето разрешение за предоставяне на услугата:

Валидността на удостоверението може да се провери чрез запитване в Агенцията за социално подпомагане. Съществува публичния регистър на доставчиците  на социални услуги, но за съжаление, той не се поддържа актуален.
контакт
0886 920 002 - денонощно!